VIDEO Tanar incatusat, in seara de Revelion: "De ce ati injurat echipajul de Politie?"

Vineri, 01 Ianuarie 2021, ora 07:57
672 citiri
VIDEO Tanar incatusat, in seara de Revelion: "De ce ati injurat echipajul de Politie?"
FOTO Ziarul de Iasi

Un sofer din judetul Iasi a fost incatusat de politisti, in seara de Revelion, dupa ce a refuzat sa sufle in fiola. In final, soferul a acceptat alcooltestul.

Potrivit Ziarul de Iasi, un tanar din Barlad, urcat baut la volan a fost oprit de politistii din Iasi, iar in momentul in care a fost pus sa sufle in etilotest a refuzat, fiind imediat incatusat. "De ce ati injurat echipajul de Politie?", este auzit unul dintre politisti spunandu-i tanarului incatusat.

In final, soferul a acceptat sa sufle in fiola. Alcoolemia era de 0,17 mg/litru alcool pur in aerul expirat, sub pragul pentru care se intocmeste dosar penal. Chiar daca a scapat de dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, tanarul este cercetat acum pentru ultraj.

VIDEO Scandal monstru in Piata Centrala din Barlad. Politist lovit cu capul in gura de un tanar caruia i-a atras atentia ca nu poarta masca ...citeste mai departe despre "VIDEO Tanar incatusat, in seara de Revelion: "De ce ati injurat echipajul de Politie?"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Revelion, #incident, #alcoolemie, #Iasi, #ultraj , #Stiri Administratie