Cum a ajuns un bărbat din Craiova să plătească 35 de euro pentru o oră de parcare în centrul orașului: „Când am ajuns în mașină au început să curgă mesajele”

Marti, 27 Iulie 2021, ora 10:04
622 citiri
Cum a ajuns un bărbat din Craiova să plătească 35 de euro pentru o oră de parcare în centrul orașului: „Când am ajuns în mașină au început să curgă mesajele”
Primăria Craiova a admis că bărbatul a fost taxat din greșeală FOTO gds.ro

Un barbat din Craiova a fost taxat, din greseala, de 70 de ori, cu suma de 35 de euro, pentru o ora de parcare in centrul Craiovei.

Potrivit gds.ro, incidentul a avut loc in 22 iunie 2021, iar de atunci, barbatul nu a reusit sa isi recupereze banii.

"Pe 22 iunie am mers in centrul Craiovei, in zona English Park, si am parcat acolo. Am trimis mesaj pentru o ora de parcare si a fost totul in regula. Apoi am mers la un local din apropiere si deoarece aproape trecuse o ora, am mai trimis inca un mesaj pentru o alta ora de parcare. In momentul in care am trimis mesajul mi-a aparut o eroare si imi spunea ca mesajul nu a fost trimis.

Am mai incercat inca o data sa il trimit si imi arata aceeasi eroare. In final am decis sa plec spre masina pentru ca daca am vazut ca nu se trimit mesajele am zis ca nu vreau sa risc amenda. Cand am ajuns in masina au inceput sa curga mesajele. Au fost 70 de mesaje care au venit unul dupa altul. Initial am crezut ca este o eroare. Insa, a doua zi am verificat in cont si fusesem taxat pentru toate cele 70 de mesaje. In total, 35 de euro cost suplimentar", le-a povestit Cristian Iordache jurnalistilor de la gds.ro.

Potrivit sursei amintite, barbatul a incercat fara succes sa rezolve problema cu operatorul de telefonie mobila. Primaria Craiova a transmis ca este vorba despre o eroare si ca barbatul isi va primi banii inapoi.

"Am transmis operatorului cu care avem contract sa verifice toate operatiunile din ziua respectiva si sa il contacteze pe domnul care a fost taxat de mai multe, sa ii explice situatia si sa faca storno pe sumele respective. Eroarea este de la operatorul de telefonie mobila. Mesajele au fost trimise, dar operatorul de telefonie nu a confirmat terminalului clientului (telefonului) acest lucru si telefonul a tot incercat sa trimita mesajul pentru ca nu avea confirmare", au declarat reprezentantii Primariei Craiova pentru gds.ro, care arata ca nu este singurul incident de acest fel, un alt barbat fiind taxat de 12 ori pentru o ora de parcare. ...citeste mai departe despre "Cum a ajuns un barbat din Craiova sa plateasca 35 de euro pentru o ora de parcare in centrul orasului: "Cand am ajuns in masina au inceput sa curga mesajele"" pe Ziare.com

Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Noua versiune Android 15 va introduce o funcție inovatoare care va alerta utilizatorii atunci când dispozitivele lor sunt pe cale să se defecteze din cauza uzurii excesive a cipului de stocare...
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
#craiova, #parcare, #masina, #telefon , #Stiri Administratie