Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Administratie > Stiri Administratie
A   A   A

Primarii din Bucuresti cer Consiliului General cresterea taxelor de parcare. Tarifele propuse, cuprinse intre 300 si 600 de lei pe an, in functie de zona

Primarii din Bucuresti cer Consiliului General cresterea taxelor de parcare. Tarifele propuse, cuprinse intre 300 si 600 de lei pe an, in functie de zona
Parcare FOTO Unsplash
Primarii tuturor sectoarelor din Bucuresti cer Consiliului General cresterea taxelor de parcare si propun tarife cuprinse intre 300 si 600 de lei pe an, in functie de zona.
"Azi am semnat, alaturi de toti primarii de sector, o scrisoare prin care solicitam Consiliului General sa ia in considerare cresterea taxelor de parcare la nivelul discutat anterior: 600 lei zona A, 500 lei zona B, 400 lei zona C, 300 lei zona D. Nu mai putem inchiria spatiul public, al tuturor, pe preturi de nimic", a anuntat, miercuri, primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu.

Acesta a publicat pe Facebook si scrisoarea pe care primarii sectoarelor au trimis-o Consiliului General.

Potrivit documentului, in prezent se afla in dezbatere publica la Primaria Generala proiectul de hotarare pentru stabilirea nivelurilor impozitelor si taxelor locale in municipiul Bucuresti, din 2022.
"Ca raspuns la nevoile comunitatilor pe care le reprezentam, noi intentionam sa ne implicam activ in a gasi solutii si realiza proiecte care sa elibereze trotuarele si spatiile verzi de masini si sa sistematizam parcarile de resedinta din orasul nostru prin construirea de parcari, in special pe verticala, parcari inteligente si, acolo unde spatiul o permite, parcari la principalele intrari din Bucuresti", se arata in scrisoare.

Primarii afirma ca au nevoie de bani pentru a face lucrurile pe care si le-au propus, iar actuala taxa de parcare este "mult sub nivelul taxelor din capitalele Uniunii Europene", sau chiar sub taa de parcare din marile orase ale tarii.

Citeste si:

Medicul Adina Alberts, cercetata disciplinar de Colegiul Medicilor. In ultima postare spunea ca pacientii COVID primesc "tratamente experimentale, fara indicatie"Campioana Romaniei, violata si batuta la varsta de 6 ani. "Il rugam cu toata puterea mea sa ma lase. A fost tortura"Bitcoin va ajunge la 175.000 de dolari, la finele lui 2021. Predictia unuia dintre cei mai importanti experti din domeniuVremea rea se prelungeste cu precipitatii si vant. Cand vine primavaraImagini scandaloase din unitatea mobila COVID construita la Iasi cu peste 13 milioane de euro: "Chestia poate fi numita oricum, numai spital nu" ...citeste mai departe despre "Primarii din Bucuresti cer Consiliului General cresterea taxelor de parcare. Tarifele propuse, cuprinse intre 300 si 600 de lei pe an, in functie de zona" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 17 Martie 2021, ora 23:45

 Articol citit de 258 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor