Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Administratie > Stiri Administratie
A   A   A

Toti cei 2.000 de sefi din ANAF, obligati sa prezinte rapoarte de activitate pe anul trecut

Toti cei 2.000 de sefi din ANAF, obligati sa prezinte rapoarte de activitate pe anul trecut
ANAF/Facebook
Conducerea ANAF a solicitat rapoarte de activitate pentru anul 2020 de la persoanele cu functii de conducere din ANAF, pana la nivel de sef de serviciu, potrivit informatiilor Profit.ro.
Rapoartele trebuie sa includa si obiectivele acestora pentru perioada urmatoare, structurate pe luna ianuarie, primul trimestru si intreg anul 2021. In ANAF, circa 10% dintre cei aproximativ 22.000-23.000 de angajati au functii de conducere. Sefii trebuie sa declare obiectivele pe care si le propun pentru anul acesta, precum si impactul pe care il vor avea asupra administrarii fiscale si a colectarii veniturilor.

Conform unei circulare transmise de presedintele ANAF, Mirela Calugareanu, rapoartele trebuie sa aiba maximum patru pagini, doua pentru activitatea de anul trecut si doua pentru obiectivele de anul acesta, iar termenul limita pentru trimiterea lor este 13 ianuarie, relateaza Profit.ro.

CITESTE SI

Twitter versus Donald Trump: a fost sau nu cenzura? Ce s-a fi intamplat daca Iliescu avea cont de Facebook in timpul mineriadelor

Marile scandaluri care o au in prim-plan pe procuroarea Adina Florea. Tudorel Toader a dorit-o cu ardoare in fruntea DNA ...citeste mai departe despre "Toti cei 2.000 de sefi din ANAF, obligati sa prezinte rapoarte de activitate pe anul trecut" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 13 Ianuarie 2021, ora 08:43

 Articol citit de 386 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor