Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Administratie > Stiri Administratie
< >97 / 131 stiri
A   A   A

Unul dintre regii asfaltului a castigat proiectarea si executia Tronsonului 4 al Drumului Expres Craiova-Pitesti

Unul dintre regii asfaltului a castigat proiectarea si executia Tronsonului 4 al Drumului Expres Craiova-Pitesti
Foto: Pixabay
A fost desemnat castigatorul pentru proiectarea si executia Tronsonului 4 al Drumului Expres Craiova-Pitesti, Asocierea S.C. SA&PE Construct S.R.L. - S.C. Spedition UMB S.R.L. - S.C. Tehnostrade S.R.L. (S.C. SA&PE Construct S.R.L. - Lider de asociere), cu pretul de 617.080.915,60 de lei, fara TVA, si un punctaj total de 100 puncte, dintre care 50 de puncte pentru componenta financiara si 50 de puncte pentru componenta tehnica, potrivit unui comunicat CNAIR.
Durata contractului este de 36 de luni, dintre care 12 luni alocate perioadei de proiectare si 24 de luni pentru perioada de executie a lucrarilor. Perioada de garantie a lucrarilor ofertata este de 10 ani. Contractul presupune proiectarea si executia lucrarilor pentru constructia Drumului Expres Craiova - Pitesti, Tronsonul 4, cu o lungime de 31,88 km.
Lucrarea se va desfasura pe teritoriul Judetului Arges si va incepe la sud de localitatea Lunca Corbului (km 89+300), traverseaza localitatile Albota si Costesti, ocoleste, la sud, localitatea Bradu, dupa care se racordeaza la Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, la kilometrul 121+185.

Firma care a castigat executia tronsonului este detinuta de Dorinel Umbrarescu, omul de afaceri roman care este supranumit "regele asfaltului". Umbrarescu detine detine companiile de constructii UMB Spedition, Tehnostrade, Com-Axa, Drumuri, A&R, Tehno - Stone si Auto Rom. ...citeste mai departe despre "Unul dintre regii asfaltului a castigat proiectarea si executia Tronsonului 4 al Drumului Expres Craiova-Pitesti" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Marti, 30 Iunie 2020, ora 18:05
 Sursa: Business24

 Articol citit de 321 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor