Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Administratie > Stiri Administratie
A   A   A

Ministrul Energiei postează poze din benzinăriile care au redus preţul la carburanţi. Reacții: "De 50 de bani să aveți parte, să trăiți bine!"

Ministrul Energiei postează poze din benzinăriile care au redus preţul la carburanţi. Reacții: "De 50 de bani să aveți parte, să trăiți bine!"
Imagine cu prețurile afișate într-o benzinărie FOTO Facebook/ Virgil Popescu
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a prezentat vineri, 1 iulie, imagini cu benzinării care au redus preţul la carburanţi.
”Carburanţi mai ieftini! Vreau să le mulţumesc tuturor companiilor care s-au conformat voluntar şi au aplicat deja prevederile Ordonanţei de Urgenţă cu privire la reducerea cu 50 de bani/litru a preţului la carburanţi”, a scris Virgil Popescu pe Facebook.

Executivul a aprobat joi Ordonanţa de Urgenţă privind susţinerea acordării de reduceri ale preţurilor la benzină şi motorină.


În situaţia în care vor exista creşteri nejustificate a preţurilor la carburanţi, în perioada de aplicare a prevederilor acestei ordonanţe, acestea vor fi încadrate în categoria de acţiuni speculative.

Ministrul Energiei a afirmat că Ordonanţa intră în vigoare în această noapte. ”Mă aştept ca în perioada imediat următoare să văd în piaţă companii care o aplică”, a mai spus Popescu.
Ce reacții a stârnit postarea

Toți cei care au comentat la mai puțin de o oră de când a fost publicată postarea sunt furioși.

"Bravo, felicitări! Ce să zic, sunt 50 bani pe care nu-i mai dăm, aia e. Până la final de lună oricum se scumpește cu peste 50 bani. RUȘINE, RUȘINE, RUȘINE!"

"Dacă dvs considerați că 50bani este o reducere acceptabilă, înseamnă că atât valorați și dvs!"

"Ai un tupeu fantastic în ține!!! Crezi că toată lumea e proastă și tu ești deștept! Tu și cu guvernul de 50 de bani din care faci parte! Asta e praf în ochi ce încerci să faci cu noi, cu populația țării! Rușine să îți fie! Și ție și guvernului din care faci parte!"

"Spune-i lui Ciucă al nostru că motorina se produce în țară! Fă-i un semn cu cotul, să nu mai fie penibil. Oricum cu reducerea asta de 50 de bani, sunteți un partid penibil! Și voi și mutul de la Cotroceni." ...citeste mai departe despre "Ministrul Energiei postează poze din benzinăriile care au redus preţul la carburanţi. Reacții: "De 50 de bani să aveți parte, să trăiți bine!"" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Vineri, 01 Iulie 2022, ora 10:29

 Articol citit de 480 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor