Cloud-ul, în topul trendurilor pentru soluțiile de afaceri

Miercuri, 04 Octombrie 2023, ora 18:08
0 citiri
Cloud-ul, în topul trendurilor pentru soluțiile de afaceri
FOTO: shutterstock.com

În ultimii ani companiile au trecut printr-un lung șir de schimbări neprevăzute. Au fost nevoite să se adapteze unor provocări la care poate, anterior, nici nu s-ar fi gândit. Cauzele sunt diverse, iar încercările nu au fost încă depășite complet.

Totuși, pe cât de incerte s-au dovedit a fi schimbările, pe atât de clară a fost eficientizarea soluțiilor de business pentru ca organizațiile să nu stagneze. Unul dintre principalele trenduri pe piața ERP care ajută companiile să depășească provocările curente este reprezentat de soluția cloud. Tehnologiile cloud oferă numeroase avantaje, de la securitate sporită și o disponibilitate a serviciului de 99%, până la economie de timp și, foarte important, de bani.

Inovarea are loc…în cloud

Ce ți-a lipsit în cadrul companiei cât să te simți mai pregătit pentru provocările pe care le-ai întâmpinat? Care sunt acum nevoile stringente pe care le resimți atunci când te gândești la afacerea ta? Instabilitatea mediului economic, lipsa măsurilor de securitate cibernetică, capacitatea de reacție la schimbările pieței, timpul irosit cu sarcinile repetitive sau lipsa personalului calificat în IT?

Indiferent care este preocuparea principală, o soluție de afaceri care se bazează pe servicii cloud te poate ajuta să o depășești. Și astfel, vei obține mai mult timp pe care să îl dedici strategiei de dezvoltare sau îmbunătățirii relației cu clienții, spre exemplu. Avantajele tehnologiei cloud te ajută să te poți concentra la viitorul afacerii tale, având în permanență situația sub control, în timp ce tu poți lua decizii de business ce țin de inovare. Neadaptarea companiilor la ritmul dezvoltării tehnologice impus de realitatea curentă reprezintă unul dintre principalii factori de eșec cu care se confruntă unii antreprenori pe piață. Este recomandat să acorzi atenția cuvenită tuturor acestor aspecte ale afacerii tale, deoarece importanța lor nu poate fi ignorată.

Lista principalelor avantaje ale unei soluții ERP în cloud:

Scalabilitatea: realizezi modificări rapide, care se pliază pe cerințele afacerii și pe volumul de muncă, cum ar fi, spre exemplu, adăugarea de utilizatori noi sau creșterea numărului de tranzacții operate în sistem.

Flexibilitate: poți ajusta nivelul de performanță în funcție de necesități, proporțional cu nivelul de costuri asociat.

  • Mobilitate: nu depinzi de un singur dispozitiv sau de o anumită locație pentru a te putea conecta. Ai acces la datele despre afacerea ta de oriunde. Ai nevoie doar de conexiune la Internet.
  • Securitate: o soluție în cloud oferă măsuri de siguranță sporită în comparație cu o infrastructură locală. Astfel, te degrevezi de grija atacurilor cibernetice, prevenirea realizându-se prin intermediul unui mecanism de securitate care este actualizat continuu și ale cărui îmbunătățiri se bazează pe o analiză continuă a atacurilor.
  • Control asupra costurilor (predictibilitate): costurile de mentenanță și actualizări sunt incluse în costul serviciului și direct corelate cu nivelul de consum. Analizele costuri-beneficii efectuate au demonstrat avantajele financiare ale cloud-ului. Prin utilizarea sistemului ERP în cloud, o companie poate realiza economii de peste 60% în numai trei ani.
  • Actualizări permanente: sistemele în cloud sunt actualizate automat, fără a fi nevoie să consumi timp și bani pentru upgrade-uri. În acest fel, ai mereu acces la cele mai recente funcționalități lansate în noile versiuni.

Să alegi pentru afacerea ta o soluție ERP în cloud, înseamnă să accepți provocarea digitalizării, care iți poate duce afacerea la un alt nivel. Te îndrumăm în a lua cea mai buna decizie. Hai să vorbim despre nevoile afacerii tale și să alegem împreună soluția ERP în cloud care răspunde cel mai bine acestor necesități.

Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Lenin a fost un vizionar, iar una din maximele lui, pe care o regasiti in titlu, pare a fi valabila si in Romania zilelor noastre... Aceasta este o radiografie a momentului politic actual, cu...
„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
Opt din zece români preferă să cumpere online pentru a câștiga timp, peste media din Uniunea Europeană, într-o țară profund divizată între urban și rural, între adopție foarte...
#afaceri, #cloud , #Stiri Companii