Pregătește-te să vinzi mai mult! Participă la Black Friday SUMMIT în 16 - 20 octombrie - eveniment nou pentru antreprenori

Luni, 09 Octombrie 2023, ora 18:18
0 citiri
Pregătește-te să vinzi mai mult! Participă la Black Friday SUMMIT în 16 - 20 octombrie - eveniment nou pentru antreprenori
FOTO: gomag.ro

Au început înscrierile pentru un nou eveniment online de amploare, destinat antreprenorilor din România, în pregătirea sezonului cumpărăturilor de iarnă.

Black Friday SUMMIT, eveniment marca Gomag ajuns la cea de-a treia ediție, are loc în perioada 16-20 octombrie, în format 100% online.

Se pregătesc 5 zile pline de sesiuni live cu +10 experți în marketing și eCommerce, gata să împărtășească noi strategii, planuri și idei pentru realizarea campaniilor de Black Friday, Black Week, Cyber Monday, Crăciun, Boxing Day și începutul lui 2024.

Înscrierile la sesiunile live sunt gratuite și încurajate, iar înregistrările acestora vor fi accesibile ulterior doar contra-cost (împreună cu bonusuri digitale educative). Cei care le comandă înainte de eveniment se bucură de un preț Early Bird.

Black Friday SUMMIT este o ocazie excelentă de actualizare a informațiilor și adaptare a planurilor strategice, pentru antreprenori, proprietari de afaceri fizice, manageri, angajați în diverse business-uri și instituții, dar și agenții de marketing, freelanceri, bloggeri, influenceri și oameni interesați să se promoveze eficient cu ajutorul online-ului.

Ce se întâmplă la Black Friday SUMMIT 2023?

Practic, în intervalul 16-20 octombrie vor avea loc câte cel puțin 3 sesiuni live, zilnic.

Totul se întâmplă online - iar în acest fel, poți accesa eveniment din absolut ce colț al țării sau al lumii te afli, indiferent că acorzi timp expres acestuia sau faci câte o pauză în programul tău de lucru.

Această ediție online aduce împreună +10 specialiști în ecommerce, plăți online, strategii PPC pe Google, Facebook, TikTok, SEO pentru Black Friday, social media și email marketing, logistică, pregătirea magazinului online cu Gomag pentru campaniile de iarnă, optimizarea alegerii produselor profitabile, retenția clienților, planificarea în raport cu obiectivele de business etc.

Printre numele speakerilor invitați vei recunoaște experți precum Raluca Radu (MTH Digital), Cătălin Macovei (Truda.io), Anabela Luca (AdLemonade), Elvis Floroiu (ZOTIS), Mihai Crîngașu (TBI Bank), Mihai Alexandru Andrei (WebDigital), George Rășchitor (Sinaps), Andreea Rusz (Gomag), Eugen Predescu (DWF) și mulți alții.

Evenimentul va fi moderat de Cosmin Dărăban, CEO & Co-Founder Gomag, ce pregătește, de asemenea, sesiunile de deschidere și închidere ale acestei ediții.

Sesiunile live au loc zilnic, în diferite intervale orare, ce vor fi anunțate punctual pe email către cei înscriși la summit.

3 motive pentru care să participi și tu la Black Friday SUMMIT

Fiecare Black Friday în România a adus de-a lungul anilor cifre din ce în ce mai interesante. Evoluția fluctuează în funcție de domeniul de afaceri, așa cum e și normal, însă nu putem contesta impactul acestui eveniment, pentru care se pregătesc din timp atât antreprenorii, cât și consumatorii.

Perioada de cumpărături al cărei start îl dă Black Friday reprezintă una dintre cele mai profitabile pentru afacerile online și offline - pentru unele dintre ele, e cea mai importantă. Așadar, dacă deții sau lucrezi pentru o afacere ce și-a propus să organizeze o astfel de campanie, evenimentul este de neratat.

Primești acces la informații actuale într-un format compact, concentrat și unitar, pe care nu le găsești în această formă în altă parte. Complet gratuit, dacă alegi să participi live la fiecare sesiune.

În al doilea rând, interacționezi direct cu specialiști ce lucrează de ani de zile în domeniu și dețin experiența și talentul necesar pentru a-ți răspunde inclusiv la întrebări specifice pe nevoile proiectului tău. Fiecare sesiune include un timp destinat Q&A, pentru care îți poți pregăti din timp întrebările.

Nu în ultimul rând, Black Friday SUMMIT are loc cu puțin timp înainte de declanșarea sezonului în discuție. Participarea ta poate duce la modificări și idei de ultim moment ce nu vor fi previzibile pentru competitorii tăi, dar care îți pot da exact avantajul necesar pentru a-i întrece.

Așa că nu pierde această oportunitate.

Vrei să faci anul acesta o campanie de Black Friday care să îți propulseze business-ul spre profit și clienți fideli?

Înscrie-te și tu la Black Friday SUMMIT - totul e online și ai acces la live-uri gratuit!

Organizatori

Gomag este una dintre cele mai populare platforme eCommerce autohtone, pe care vând peste 4000 de magazine online din toate industriile. Printre clienții acesteia se numără MindBlower, ProduseCosmetice.ro, Sanco Grup, AFiSport, DualStore, BeautyBee, Aqualine, Boromir Market, Photosetup, E-acumulatori și mulți alții.

Platforma se diferențiază de concurență prin funcționalități native exclusive pentru piața românească, precum servicii dedicate de plată și livrare prin GPayments și GShipments, Gomag Insights - instrument de marketing all-in-one, modulul de creare landing page & blog direct în platformă, pop-up-uri, GoBots (automatizare), CRM, configurator temă și 170+ de aplicații presetate.

Înregistrează-te acum https://summit.gomag.ro/black-friday/

7 cursuri de formare profesională pentru antreprenori determinați să obțină succes
7 cursuri de formare profesională pentru antreprenori determinați să obțină succes
Un antreprenor de succes este un antreprenor atent la detalii, care prețuiește calitatea mai mult ca orice în businessul său și care învață de fiecare dată ceva nou, indiferent că se...
Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Lenin a fost un vizionar, iar una din maximele lui, pe care o regasiti in titlu, pare a fi valabila si in Romania zilelor noastre... Aceasta este o radiografie a momentului politic actual, cu...
#afaceri, #antreprenori, #eveniment, #Gomag , #Stiri Companii