Allianz-Tiriac Asigurari: majorare de capital social cu 40%

Vineri, 03 Septembrie 2010, ora 01:55
1992 citiri
Allianz-Tiriac Asigurari: majorare de capital social cu 40%

Allianz-Tiriac Asigurari si-a majorat capitalul social cu 27,8 milioane lei, la 94,4 milioane lei, prin incorporarea a circa 94% din profitul net obtinut de companie anul trecut, a anuntat joi compania, potrivit Newsin. 

Inainte de majorare, Allianz-Tiriac Asigurari avea un capital social de 66,6 miloane lei.

"Operatiunea a fost inregistrata la Registrul Comertului, anterior ea fiind aprobata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor", se arata in comunicat. Allianz-Tiriac Asigurari a inregistrat in anul financiar 2009 un profit net de peste 29,6 milioane lei.

"La fel ca si in anii precedenti, cea mai mare parte din aceasta suma a fost pastrata in conturile societatii de asigurari - de aceasta data prin incorporarea in capitalul social al companiei a circa 27,8 milioane lei - in vederea sustinerii planurilor de dezvoltare a companiei.

Aceasta abordare certifica, o data in plus, angajamentul actionarilor de a contribui la cresterea valorii afacerii Allianz-Tiriac pe termen lung", se mai arata in comunicat.

In ultimii cinci ani, capitalurile proprii ale societatii s-au multiplicat de aproape cinci ori, de la o valoare de 111 milioane lei la sfarsitul lui 2004, la 537 milioane lei in decembrie 2009. 

Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
În iunie anul trecut, Google a lansat tableta Pixel, care a inclus în pachet un Dock cu Încărcător și Difuzor, destinat să transforme dispozitivul într-un difuzor inteligent atunci când...
Samsung anunță inovații AI pentru interfața One UI 6.1.1
Samsung anunță inovații AI pentru interfața One UI 6.1.1
Recent, au apărut zvonuri că Samsung, în colaborare cu Google, dezvoltă noi funcții de inteligență artificială (AI) pentru linia de smartphone-uri. Potrivit ultimelor rapoarte, următoarea...
#allianz tiriac, #asigurari, #capital social , #stiri Allianz-Tiriac Asigurari