Sysgenic Technology lanseaza un soft pentru administrarea actionariatului din companii

Marti, 24 Aprilie 2007, ora 08:20

983 citiri

Sysgenic Technology a lansat o aplicatie software pentru organizarea si administrarea actionariatului dintr-o societate pe actiuni, a anuntat, luni, compania.

Aplicatia XTenSA simplifica intocmirea rapoartelor solicitate, prin Legea 31/1990 privind activitatea societatilor comerciale, la orice modificare a structurii actionariatului. Programul tine socoteala tranzactiilor cu actiuni, inregistrand datele despre operatiunile, precum cedarea sau dobandirea de actiuni. De asemenea, softul genereaza, pe baza numarului de actiuni detinute, rapoarte cu sumele obtinute din dividende si calculeaza automat valoarea impozitelor.

Pretul licentelor comerciale depinde de numarul de actionari. Aplicatia este gratuita pentru un numar de patru actionari. Pentru cinci pana la 50 de actionari, costul de achizitie e de 200 lei fara TVA. Pentru 51 pana la 100 detinatori de actiuni, costul este de 350 lei. Licenta pentru un numar mai mare de 101 actionari este de 500 lei.

Sysgenic Technology produce aplicatii software pentru pietele financiare. Compania a fost infiintata la Targu Mures, in anul 1998, sub numele de Infopulse Romania Group si face parte dintr-un grup olandez, care mai detine filiale in Portugalia, Brazilia si Ucraina. Filiala din Romania a realizat software pentru ING Olanda, ABN Amro Londra si bursa din Amsterdam AEX.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american

Sursa: Business24

Adaugă comentariu