Aproape jumatate din Bucuresti risca sa ramana fara apa calda

Marti, 06 Septembrie 2016, ora 15:48

3162 citiri

Foto: Arhiva Ziare.com

Bucurestenii din cartierele Drumul Taberei, Militari, Crangasi si o buna parte din centrul Capitalei ar putea ramane fara apa calda din cauza faptului ca RADET nu si-a achitat datoriile catre Elcen, cel mai mare producator de energie electrica si termica din Romania.

Este vorba despre circa 40% din populatia orasului, informeaza Digi24.

Distrigaz a anuntat ca limiteaza furnizarea de gaz din cauza unei datorii de 147 de milioane de lei acumulata de Elcen in perioada ianuarie-iunie 2016. La randul sau, compania Elcen spune ca nu a putut sa plateasca pentru ca asteapta ca RADET sa ii dea banii datorati, in conformitate cu o hotarare judecatoreasca care prevede ca regia trebuie sa achite circa 259 de milioane de lei, datorie veche de ani de zile.

Daca nu se va ajunge cat de curand la o intelegere si daca banii nu vor fi deblocati, bucurestenii din cartierele mentionate raman fara apa calda incepand de miercuri si pana cand datoriile vor fi achitate.

Intr-o interventie ...citeste mai departe despre "Aproape jumatate din Bucuresti risca sa ramana fara apa calda" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

#intrerupere apa calda Bucuresti , #Stiri Administratie

Adaugă comentariu