Bisericile ar putea gazdui centre after-school: Ii scoatem din baruri pe cei care vor, ca nu poti sa ii aduci cu lantul

Sambata, 23 Iulie 2016, ora 20:50

857 citiri

Foto: Ziare.com

Primaria Sectorului 1 ar putea amenaja centre de after-school pe langa biserici, unde parintii isi vor putea lasa copiii dupa ce ii iau de la scoala. Initiativa a fost salutata pana acum de preoti, dar si de psihologi, care cred ca este o idee buna.

Primarul Dan Tudorache s-a intalnit, luni, cu preoti ai bisericilor ortodoxe din sector, ocazie cu care s-a propus si construirea de centre after-school in curtea unor parohii.

"Se doreste ca, in perioada urmatoare, sa se puna bazele unei colaborari cu Primaria Sectorului 1 pentru dezvoltarea de cantine sociale, gradinite, centre sociale pentru batranii si copiii proveniti din familii cu venituri reduse", a spus protopopul sectorului 1, Dan Toader.

Contactat de Ziare.com, preotul paroh al Bisericii Mavrogheni, Radu Petre Muresan, lacas situat langa Muzeul Taranului Roman, ne-a dat detalii despre intalnire, propunere si discutii.

"Noi, preotii, am avut intalnire cu primarul, si ne-am spus doleantele. Unul a vrut restaurare de ...citeste mai departe despre "Bisericile ar putea gazdui centre after-school: Ii scoatem din baruri pe cei care vor, ca nu poti sa ii aduci cu lantul" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Subiectul despre care alianța de guvernare evită să vorbească în an electoral: „O situație mult mai gravă decât s-a anticipat”
Valul de taxe care ne așteaptă după majorările de pensii și salarii din an electoral: „Ne ducem spre fundul sacului”

Sursa: Business24

#after school biserica Bucuresti, #after school sector 1 Bucuresti, #preot after school Bucuresti , #Stiri Administratie

Adaugă comentariu