Boureanu a fost dus la spital ca il durea capul, dar investigatiile arata ca nu necesita internarea

Joi, 15 Iunie 2017, ora 11:07

1220 citiri

Foto: Arhiva Facebook/Cristian Boureanu

Fostul deputat Cristian Boureanu, care miercuri seara a fost dus la Spitalul de Urgenta Floreasca dupa ce s-a plans de dureri de cap, a revenit in arestul central al Politiei Capitalei, dupa ce a fost supus unor investigatii medicale care nu au pus in evidenta afectiuni ce ar impune internarea, anunta surse oficiale.

Boureanu s-a plans de dureri de cap si a cerut sa fie dus la un spital din Capitala, pentru un consult de specialitate si investigatii amanuntite, daca va fi nevoie. El a fost dus sub paza, miercuri seara, la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde s-a prezentat si prima data dupa altercatia cu politistii.

Fostul deputat a fost supus unor investigatii, inclusiv examinare computer tomograf, iar acestea nu au scos la inveala o suferinta cerebrala, ci doar una care tine de sfera ORL. Astfel, lui Boureanu i s-a recomandat si un examen medical intr-un spital de profil, precum Institutul de Fonoaudiologie si Chirurgie Functionala O.R.L. "Prof. Dr.D.Hociota".

Cristian Boureanu a fost dus in arestul central in 10 iunie, dupa ce pe numele sau a fost emis un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, pentru ultraj.

In urma incidentului din noaptea de 8 spre 9 iunie, Cristian Boureanu a fost dus la Politie, ulterior fiind solicitata o ambulanta, care l-a transportat la Spitalul Floreasca, de unde a fost externat vineri dupa-amiaza, cu diagnostic de traumatism cranio-cerebral si fractura de sinus maxilar.

Diagnosticul a fost mentionat ulterior si de avocata acestuia, care a reclamat ca fosul deputat a fost agresat de politisti.

Brigada de Politie Rutiera a facut publice imagini de la incidentul in care a fost implicat fostul parlamentar Cristian Boureanu. In afara scenelor in care Boureanu ii ameninta pe politisti si il loveste pe unul dintre ei, a fost prezentat intregul dialog cu acestia.

In inregistrare, politistul caruia i-a prins mana la portiera masinii il ameninta ca il "scoate" la stiri si ca ii va face dosar penal pentru ultraj si vatamare corporala, spunandu-i si ca este beat.

Filmul se incheie cu episodul in care politistul este lovit pentru a doua oara si riposteaza dandu-i un pumn in fata lui Cristian Boureanu.

Parchetul a deschis dosar penal pentru purtare abuziva dupa bataia dintre Boureanu si PolitieBoureanu a facut plangere penala impotriva politistilor. Vrea sa iasa din arest pentru control medicalA procedat corect politistul care l-a pocnit pe Boureanu? Ce spun Politia si regulamentul ...citeste mai departe despre "Boureanu a fost dus la spital ca il durea capul, dar investigatiile arata ca nu necesita internarea" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

#Cristian Boureanu arest politie, #Boureanu investigatii spital, #Cristian Boureanu batut politist , #Stiri Administratie

Adaugă comentariu