Ce parere are Barroso despre Romania, Dacian Ciolos si noul guvern

Vineri, 29 Ianuarie 2016, ora 13:41

1595 citiri

Foto: Comisia Europeana

Fostul presedinte al Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat, vineri, dupa ce a fost distins de Universitatea de Vest cu titlul de Doctor Honoris Causa, ca se simte "aproape" de Romania si de Timisoara.

"Este o mare onoare si o mare satisfactie, pentru ca am primit aceasta distinctie care ma face acum membru al comunitatii academice a Universitatii de Vest din Timisoara. (...) Aceasta distinctie inseamna foarte mult pentru mine, tinand cont ca vine din partea unei institutii de invatamant si cercetare foarte importanta, dintr-o tara pe care o admir si pe care o iubesc, Romania. (...)

Sunt foarte incantat sa fiu azi, aici, in Timisoara, unul dintre cele mai importante orase romanesti, un oras cu o istorie importanta, cu o traditie a multiculturalismului, (...) un oras al carui nume este legat de Revolutia romana si de democratie.

Fiind portughez, stiind ce inseamna sa vezi caderea unui regim autoritar, cum s-a intamplat si in tara mea in 1974, ma simt aproape de ...citeste mai departe despre "Ce parere are Barroso despre Romania, Dacian Ciolos si noul guvern" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

#Barroso Timisoara, #Barroso Universitatea Timisoara, #Barroso decorat Romania , #Stiri Administratie

Adaugă comentariu