CFR baga un tren suplimentar, in weekendul Neversea

Vineri, 05 Iulie 2019, ora 15:47

1166 citiri

Foto: Facebook/CFR Calatori

CFR Calatori anunha ca in acest weekend va introduce suplimentar in circulatie un tren InterRegio pe ruta Bucuresti - Constanta.

Acesta va circula in zilele de 6, 7 si 8 iulie, cu plecare din Bucuresti Nord la ora 11:15 si sosire in Constanta la ora 13:37.

Decizia CFR a fost luata in vederea adaptarii capacitatii de transport la cererea crescuta a publicului calator.

"Inainte de efectuarea calatoriei, rugam pe toti pasagerii sa se asigure ca au achizitionat bilet pentru evitarea taxarii suplimentare in tren si/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementarilor in vigoare. Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, calatorii sunt rugati sa consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, sa ne contacteze la numerele de telefon din statiile CFR, 021/9521 (pentru traficul intern plecari/sosiri din Bucuresti Nord) sau sa se adreseze personalului nostru din statii", adauga CFR intr-un comunicat remis vineri Ziare.com.

Festivalul Neversea are loc in perioada 4-7 iulie, la Constanta.

A inceput Neversea: 300 de oameni au avut probleme medicale din prima zi, inclusiv caderi de la inaltime ...citeste mai departe despre "CFR baga un tren suplimentar, in weekendul Neversea" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Valul de taxe care ne așteaptă după majorările de pensii și salarii din an electoral: „Ne ducem spre fundul sacului”

Sursa: Business24

#trenuri Constanta Neversea , #Stiri Administratie

Adaugă comentariu