Cum vor fi ridicate de acum inainte masinile parcate neregulamentar si ce zone vor fi in special vizate

Marti, 20 Decembrie 2016, ora 15:52

2637 citiri

Foto: Arhiva Ziare.com

Masinile parcate neregulamentar pe carosabil si pe trotuar vor putea fi ridicate numai de administratia publica locala sau de administratorul drumului public, dupa dispozitie scrisa a politistilor, a anuntat marti Florentin Bracea, seful Directiei Rutiere.

Acest lucru se va intampla dupa 30 de zile de la publicarea in Monitorul Oficial a hotararii de guvern care modifica si completeaza Regulamentul de aplicare a OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.

"Politistii locali si nationali dispun ridicarea masinilor prin dispozitie scrisa, urmand ca administratorul sa o puna in aplicare, in sensul ridicarii, transportului si depozitarii masinii", a afirmat Florentin Bracea.

Potrivit prevederilor noului Regulament, masinile pot fi ridicate non-stop si nu mai pot fi transportate la spatiul de depozitare decat pe platforma si nu tractate.

Bracea a mai spus ca sanctiunile care se aplica in cazul stationarii neregulamentare raman neschimbate, respectiv: 250 de lei plus ...citeste mai departe despre "Cum vor fi ridicate de acum inainte masinile parcate neregulamentar si ce zone vor fi in special vizate" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
De ce se îngrămădesc românii acum să-și facă credite. „Tendințele s-au schimbat mult în ultimul an”
Prăbușirea unui titan din cripto. Cum a ajuns o mare companie să fie acuzată de finanțarea terorismului

Sursa: Business24

#masini ridicate, #ridicare masini parcate neregulamentar , #Stiri Administratie

Adaugă comentariu