Darius Valcov, cercetat in arest la domiciliu

Luni, 20 Aprilie 2015, ora 20:59

1096 citiri

Foto: Facebook/ Darius Valcov

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a respins propunerea procurorilor DNA de prelungire a arestului preventiv in cazul lui Darius Valcov si a hotarat ca acesta sa fie cercetat in arest la domiciliu, decizia nefiind definitiva.

Instanta suprema a judecat luni propunrea DNA de prelungire a masurii preventive in cazul lui Darius Valcov, aflat in arest din 2 aprilie, fiind acuzat ca a efectuat operatiuni financiare sau acte de comert incompatibile cu functia de primar, senator si ministru.

ICCJ a respins propunerea DNA si a hotarat plasarea fostului primar al Slatinei si ministru al Finantelor in arest la domiciliu, insa decizia nu este definitiva. Astfel, Darius Valcov ramane in arestul preventiv, pana la o decizie definitiva de plasare a sa in arest la domiciliu sau de punere in libertate.

Decizia de luni a ICCJ poate fi contestata la aceeasi instanta.

Tot luni, instanta suprema a decis sa-i respinga lui Valcov cererea de inlocuire a masurii cu arestul la domiciliu, in ...citeste mai departe despre "Darius Valcov, cercetat in arest la domiciliu" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Când va depăși China economia SUA: Concluzia-șoc dată de un expert de la Oxford, care schimbă totul
Economia Rusiei contra cronometru. Spoiala de suprafață a industriei în floare, finanțată de China, și realitatea cruntă a vieții oamenilor de rând

Sursa: Business24

#ICCJ Valcov arest domiciliu, #Darius Valcov arest preventiv, #DNA Valcov arest , #Stiri Administratie

Adaugă comentariu