Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, pusa sub acuzare pentru complicitate la delapidare Update

Joi, 02 Iunie 2016, ora 14:27

2070 citiri

Foto: Arhiva Ziare.com

Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, a fost pusa sub acuzare pentru complicitate la delapidare, in dosarul deschis de DNA in urma scandalului urias in care este implicata firma de dezinfectanti a lui Dan Condrea.

Ea a fost audiata, joi dimineata, la sediul DNA din Capitala, unde a dat o declaratie in calitate de suspect si i s-a adus la cunostinta faptul ca este pusa sub acuzare pentru complicitate la delapidare.

Directorul Hexi Pharma se afla deja in arest la domiciliu, din 27 mai, intr-un alt dosar, cel deschis impotriva companiei de dezinfectanti de catre Parchetul General.

La iesirea din sediul DNA, Flori Dinu nu a vrut sa stea de vorba cu jurnalistii, acuzandu-i pe reporteri ca o hartuiesc: "Nu pot sa va spun. Va rog frumos! Deja ma hartuiti.... Nu pot sa va declar nimic. Imi pare rau".

Nici avocatul ei nu a vrut sa stea prea mult la discutii, dezvaluind doar ca procurorii nu au luat nicio masura preventiva impotriva clientei sale si ca Flori Dinu a fost pusa sub ...citeste mai departe despre "Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, pusa sub acuzare pentru complicitate la delapidare Update" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

#Flori Dinu pusa acuzare, #Flori Dinu complicitate delapidare, #director Hexi Pharma DNA , #Stiri Administratie

Adaugă comentariu