Gerul opreste navigatia pe un sector de Dunare pe termen nelimitat

Marti, 10 Ianuarie 2017, ora 15:42

1157 citiri

Foto: Digi 24

Navigatia pe Dunare intre kilometri 1.075 (Bazias) si 175 (Braila) se inchide marti, de la ora 12:00, pe termen nelimitat, potrivit Biroului de presa al Inspectoratului General al Politiei Romane.

Gerul a provocat formarea de poduri de gheata pe Dunare, in zona Cernavoda-Harsova, motiv pentru care incepand cu ora 12:00, se suspenda temporar navigatia pe Dunarea fluviala, de la Braila, in amonte, pana la Portile de Fier 2, a declarat marti directorul Administratiei Fluviale a Dunarii de Jos (AFDJ) Galati, Dorian Dumitru.

Potrivit acestuia, decizia luata de AFDJ Galati s-a luat dupa consultari cu celelalte administratii portuare romanesti si straine, implicate. Dorian Dumitru a mai spus ca aceasta decizie de suspendare temporara a navigatiei pe Dunarea fluviala a fost luata pentru ca in zona Cernavoda-Harsova s-au format poduri de gheata care acopera 80% sau in totalitate suprafata Dunarii, din mal in mal.

Directorului AFDJ Galati a precizat ca navele aflate pe Dunarea fluviala ...citeste mai departe despre "Gerul opreste navigatia pe un sector de Dunare pe termen nelimitat" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Prăbușirea unui titan din cripto. Cum a ajuns o mare companie să fie acuzată de finanțarea terorismului
De ce se îngrămădesc românii acum să-și facă credite. „Tendințele s-au schimbat mult în ultimul an”

Sursa: Business24

#nagivatie Dunare oprita gheata, #navigatie Dunare oprita , #Stiri Administratie

Adaugă comentariu