Inca o defectiune la metrou! Din cauza unei sine fisurate, se circula cu viteza redusa spre Pipera

Marti, 28 Mai 2019, ora 10:13

922 citiri

Foto: Arhiva Ziare.com/Alexandru Nistor

Metroul va veni cu intarziere, astazi, in statiile de pe Magistrala M2, Pipera-Berceni, din cauza ca in partea de nord a traseului s-a fisurat o sina.

Metrorex anunta ca "trenurile de metrou vor circula cu o usoara decalare, de 2 minute fata de graficul de circulatie obisnuit", pe linia Magistrala 2, astazi, toata ziua.

Cu alte cuvinte, calatorii care se pot astepta la intarzieri sunt cei care ajung in statiile: Berceni, Dimitrie Leonida, Piata Sudului, Constantin Brancoveanu, Eroii Revolutiei Revolutiei, Tineretului, Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, Piata Vitoriei, Aviatorilor, Aurel Vlaicu si Pipera.

Motivul acestor intarzieri este, potrivit Metrorex, faptul ca o sina s-a fisurat, in zona statiei Pipera. In aceste conditii, "echipele tehnice au procedat la consolidarea acesteia si a fost introdusa o restrictie de viteza. Situatia va fi remediata total in aceasta noapte", mai informeaza Metrorex.

Din pacate, n-a trecut nici macar o saptamana de la cea mai recenta defectiune raportata pe Magistrala 2 de metrou. Mai exact, pe 22 mai, Metrorex anunta ca s-a dereglat sistemul electric pe linia Berceni-Pipera (de fapt, se defectase un releu in zona Berceni) . Din cauza respectivei defectiuni, pe cea mai aglomerata cale de metrou din Capitala s-au impus atunci restrictii de viteza, iar in statii se crease aglomeratie.

In repetate randuri, Uniunea Sindicatul Liber din Metrou (USLM) a reclamat faptul ca Metrorex refuza sa faca investitii in infrastructura si in tehnologie, punand astfel in pericol atat viata salariatilor, cat si pe cea a calatorilor. Pe 21 mai, sindicalistii de la metrou au organizat chiar si un protest in fata Ministerului Transporturilor, in incercarea de a-si face auzita vocea.

Putin impresionat de manifestatie, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a spus pe 22 mai ca releul de la Berceni cedeaza cam des si ca, in aceste conditii, suspecteaza ca cineva l-ar putea strica intentionat, doar ca sa-i aduca un prejudiciu de imagine directorului Metrorex SA, Dumitru Sodolescu. ...citeste mai departe despre "Inca o defectiune la metrou! Din cauza unei sine fisurate, se circula cu viteza redusa spre Pipera" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

#defectiune metrou Pipea intarzieri, #noi intarzieri Pipera metrou, #defectiune metrou Cuc Sodolescu Radoi , #Stiri Administratie

Adaugă comentariu