Primaria care are "propria televiziune Facebook"

Miercuri, 07 Octombrie 2015, ora 08:05

1077 citiri

Foto: Facebook/Nicolae Robu

Primarul municipiului Timisoara, liberalul Nicolae Robu, a anuntat pe o retea sociala ca institutia pe care o conduce are, in premiera nationala, propria "televiziune Facebook", edilul adaugand ca a fost postata o prima "emisiune".

Nicolae Robu a anuntat, marti seara, ca Primaria Timisoara a inaugurat "o televiziune Facebook", unde edilul va publica stiri despre oras si va interactiona cu locuitorii acestuia.

"Nou! Nou! Nou! Noua premiera nationala a Timisoarei! Incepand de astazi, 06.10.2015, Primaria Timisoara are propria >, o televiziune Facebook! Pentru a afla despre ce este vorba, accesati pagina tv-primariatm si urmariti mesajul de inceput de nou drum al primarului. Apoi, urmariti prima >: un scurt interviu luat primarului de Alina Pintilie, directoarea Directiei de Comunicare a primariei. Daca apreciati ideea, clickuiti Like. Daca nu o apreciati, postati textul > ", a scris Nicolae Robu pe pagina sa de socializare, unde a anuntat lansarea noii "televiziuni".

Pe pagina ...citeste mai departe despre "Primaria care are "propria televiziune Facebook"" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Subiectul despre care alianța de guvernare evită să vorbească în an electoral: „O situație mult mai gravă decât s-a anticipat”
Valul de taxe care ne așteaptă după majorările de pensii și salarii din an electoral: „Ne ducem spre fundul sacului”

Sursa: Business24

#Nicolae Robu televiziune Facebook, #Nicolae Robu primar Timisoara , #Stiri Administratie

Adaugă comentariu