Valerie Ciolos: Romania e o tara frumoasa si merita sa te implici, sa incerci sa faci ceva pentru ea

Joi, 25 Mai 2017, ora 10:41

1048 citiri

Foto: Facebook/Valerie Ciolos-Villemin

Valerie Ciolos, sotia fostului premier Dacian Ciolos, a vorbit despre perioada in care sotul sau a fost in fruntea Guvernului.

Aceasta a marturisit, miercuri, la Digi FM ca acea perioada a fost una nu foarte usoara si ca atunci a descoperit ce inseamna stresul social.

"Am avut si noi discutii, dar si tara merita. Romania e o tara frumoasa si merita sa te implici pentru ea, sa incerci sa faci ceva pentru ea", a spus sotia fostului premier, care are cetatenie franceza, dar a acordat interviul in limba romana.

Valerie Ciolos a precizat ca, dupa perioada in care sotul sau a fost premier, a ajuns sa vada altfel oamenii politici.

"Stiu ca s-a straduit sa faca cel mai bine. Acum, altfel ma uit la oamenii politici. Nu judec ce fac neaparat. Mi-am dat seama ca in anumite subiecte nu am cum sa stiu toata informatia", spune ea.

Valerie Ciolos a dat detalii si despre viata sa profesionala, ea fiind antrenor de mindfulness, tehnica de antrenare a mintii prin care oamenii devin constienti de lumea inconjuratoare.

"E o metoda elaborata si pusa la punct in 1979 in Massachusetts University din SUA si care a fost dezvoltata in mediul clinic cu pacienti care sufereau de o boala fizica sau psihica", a spus Valerie Ciolos.

Vezi si Sotia lui Dacian Ciolos a cantat la Gala Micului Print: Ce le-a transmis copiilor (Video) ...citeste mai departe despre "Valerie Ciolos: Romania e o tara frumoasa si merita sa te implici, sa incerci sa faci ceva pentru ea" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Când va depăși China economia SUA: Concluzia-șoc dată de un expert de la Oxford, care schimbă totul
Prăbușirea unui titan din cripto. Cum a ajuns o mare companie să fie acuzată de finanțarea terorismului

Sursa: Business24

#Valerie Ciolos antrenor mindfulness, #Valerie Ciolos sotie Ciolos, #Valerie Ciolos sotie fost premier , #Stiri Administratie

Adaugă comentariu