Amazon cauta 2.000 de angajati in Marea Britanie

Autor: Gabriela Vatu

Vineri, 07 Septembrie 2012, ora 15:42

3320 citiri

Amazon va crea 2.000 de locuri de munca in Marea Britanie, dupa lansarea celei mai noi tablete Kindle Fire, a anuntat compania americana.

Pe langa cele 2.000 de locuri de munca permanente, retailerul online promite sa creeze si 3.000 de pozitii temporare, pe perioada sarbatorilor de Craciun, pe masura ce compania se asteapta la o cerere foarte mare pentru cel mai nou e-reader si a tabletei Kindle Fire, scrie The Inquirer .

Cele 5.000 de locuri de munca vor include posturi in departamentul de resurse umane, IT, management si multe alte sectoare.

"Am creat mii de joburi in Marea Britanie in ultimii ani si suntem incantati sa anuntam ca urmeaza sa mai cream cateva mii de posturi in urmatorii doi ani", a spus Christopher North, director al Amazon.co.uk.

Conform acestuia, echipa de recrutare a inceput deja sa caute candidati si vor continua in acelasi ritm in urmatoarele luni, pe masura ce compania se va extinde in aceasta zona.

Premierul Marii Britanii, David Cameron, s-a aratat incantat de investitia Amazon in tara sa. "Este o veste foarte buna, nu doar pentru cei care isi cauta locuri de munca, ci si pentru economia Marii Britanii. Asta arata ca infrastructura tarii si talentul continua sa atraga investitii majore de la companii mari, precum Amazon", a spus Cameron.

Compania americana a lansat joi mai multe produse noi, printre care o noua serie de e-readere Kindle si tablete Kindle Fire.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american

Sursa: Business24

#angajari Amazon Marea Britanie, #locuri munca Amazon, #lansari produse Amazon , #Investitii

Adaugă comentariu