Apple, anchetata si de americani pentru practici antitrust

Joi, 08 Decembrie 2011, ora 14:37

1714 citiri

Departamentul de Justitie american a anuntat demararea investigatiilor impotriva Apple si a altor furnizori de carti digitale, pentru a afla daca acestea au uzat practici neconcurentiale pe piata cartilor electronice.

Apple, dar si alte companii, precum Hachett Livre de la Lagardere, publisherul Harper Collins de la News Corp, Simon & Schuster de la CBS, Pemguin de la Pearson PLC si GmbH de la Verlagsgruppe Georg von Holtzbrinck, sunt investigate si de Comisia Europeana, anuntul fiind facut in urma cu cateva zil, scrie Engadget.

In ciuda faptului ca oficialii Departamentului de Justitie nu au dat numele companiilor investigate, este foarte posibil ca ei sa se concentreze pe aceiasi furnizori si publisheri majori de e-book-uri. Cel mai probabil,

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
ChatGPT a fost dat în judecată, de o asociaţie de protecţie a vieţii private:"Nici chiar editorul său, OpenAI, nu îl poate opri"
Vizita neașteptată a lui Elon Musk în China. Ce urmărește să obțină miliardarul american din întâlnirile cu oficialii comuniști VIDEO

Sursa: Business24

#practici antitrust, #Apple anchetata, #ancheta Apple, #vanzare ebook , #Management

Adaugă comentariu