Disney ofera filme gratis pe Net

Miercuri, 12 Aprilie 2006, ora 03:23

1674 citiri

Unul din cei mai mari producatori de filme, Disney, a lansat un nou experimentO parte dintre serialele favorite ale publicului vor putea fi vazute gratuit pe site-ul ABC.com, dar umplute de reclame pina la refuz, scrie presa americana.

Este vorba de cateva episoade din Lost, Nevestele Disperate, Alias si Commander in Chief. Ele vor putea fi vizionate incepand din 1 mai, spun oficialii companiei. Episoadele vor ramane online 2 luni, pentru a se putea analiza audienta.

Filmele sunt transmise printr-o tehnologie noua, care permite vizionarea online, utilizatorul poate pune stop sau poate sari peste secvente, dar nu peste reclame. Filmele nu pot fi copiate sau inregistrate (in afara celor care ar putea utiliza camera video pentru a le inregistra).

"Ne gandim pe viitor si la posibilitatea de a descarca de pe site astfel de productii", a declarat un oficial al grupului media Disney-ABC. Daca experimentul are succes, el va fi extins si la alte filme. "Vrem sa vedem cat de mult utilizeaza oamenii aceste tehnologii", a explicat un oficial al companiei.

Disney a fost printre primele companii care a vandut seriale in formate video handheld (pot fi incarcate pe echipamente mobile) pe site-ul Apple iTunes, pentru 1,99 dolari.

Bloombiz

Investmania - cea mai rapida cale de a invata sa joci la Bursa.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american

Sursa: Business24

Adaugă comentariu