Profitul BCR Asigurari, in crestere cu peste 50%

Luni, 05 Decembrie 2011, ora 17:56

2031 citiri

Profitul brut al BCR Asigurari a sporit cu 54% in primele noua luni, la 11 milioane lei.

BCR Asigurari a inregistrat in primele noua luni un profit brut de 11 milioane lei, in crestere cu 54% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar afacerile au avansat cu aproape 1%, la peste 345 milioane lei, au anuntat luni reprezentantii companiei.

Profitul a fost calculat conform standardelor internationale de contabilitate (IFRS).

"Evolutia primelor brute subscrise pentru principalele linii de afaceri a fost una pozitiva, un rol determinant in portofoliul societatii continuand sa-l detina segmentul auto. Comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la asigurarile Casco s-a inregistrat o crestere de la 131,7 milioane lei la 163,4 milioane lei, reprezentand un procent de aproximativ 24%", spun oficialii.

Asigurarile de bunuri si cladiri au crescut cu 17,1% si au atins suma de 73,4 milioane lei fata de 62,7 milioane lei in 2010. In primele noua luni, clasa de asigurari de accidente si sanatate a inregistrat o crestere de 21,5 comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Valoarea totala a despagubirilor platite in primele noua luni ale anului a scazut cu 9,3% si a fost in valoare de 230,4 milioane lei, in comparatie cu 254,1 milioane lei, pentru aceasi perioada a anului trecut.

BCR Asigurari este membra a Vienna Insurance Group si Erste Group. Pe piata romaneasca, VIG detine companiile BCR Asigurari de Viata, BCR Asigurari, Omniasig si Asirom.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: NewsIn

#BCR Asigurari profit, #BCR Asigurari cifra de afaceri , #Stiri Asigurari

Adaugă comentariu