Atlassib investeste 2 milioane de euro pentru opt autocare

Vineri, 15 Iunie 2007, ora 08:49

1262 citiri

Atlassib, liderul pietei de transport terestru de persoane, detinut de omul de afaceri Ilie Carabulea, si-a marit flota de autovehicule cu opt autobuze marca Mercedes, pentru care va plati aproape 2 milioane de euro. "Le-am achizitionat in leasing, pe o perioada de trei ani.

Voi continua sa maresc flota, pe fondul cresterii numarului celor care vor calatori in spatiul comunitar, odata cu liberalizarea granitelor", a declarat pentru Business Standard proprietarul grupului.

Atlassib dispune acum de o flota de 800 de autovehicule. Piata romaneasca de transport persoane este dominata de Atlassib, principalul sau concurent fiind Eurolines, firma patronata de noul presedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Dragos Anastasiu.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.standard.ro/articol_3186/atlassib_investeste_2_milioane_de_euro_pentru_opt_autocare.html/ target=_blank>Standard</a>)

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american

Sursa: Business24

Adaugă comentariu