Cascadorii cu Noul Land Rover Defender 110 in cel mai nou film James Bond: No Time to Die

Marti, 18 Februarie 2020, ora 11:59

2276 citiri

Foto: Copyright @ 2020 Danjaq LLC and MGM

Colaborarea Land Rover cu cel mai recent film James Bond, No Time to Die, reprezinta o demonstratie a capacitatilor noului Defender pe teren accidentat.

"Am dezvoltat un nou standard de testare pentru Defender, cel mai dificil pe care l-am avut vreodata si exclusiv pentru acest vehicul. Forta fizica si durabilitatea sunt masurate printr-o serie de provocari diferite, inclusiv un test de saritura peste un pod, care ne-a dat increderea ca putem furniza ceea ce are nevoie echipa de cascadori pentru a crea scenele din No Time To Die, fara modificari la structura caroseriei, in afara de instalarea unei custi de protectie (roll cage)," a spus Nick Collins, Directorul liniei de vehicule Land Rover Defender.

Scena urmaririi din No Time To Die a fost condusa de coordonatorul de cascadorii Lee Morrison, care a lucrat cu Chris Corbould, castigator al premiului Oscar si tehnician de efecte speciale pentru vehicule de actiune.

"Rolul Defender-ului a fost dus mai departe decat am crezut ca este posibil, pentru a obtine emotie maxima si pentru a le arata fanilor provocarile dure cu care ne confruntam in timp ce producem o scena de urmarire incredibila, pe care astepti cu nerabdare sa o vezi in filmul No Time To Die", a mentionat Lee Morrison.

Mai mult, Lee Morrison a ales-o pe Jessica Hawkins din seria Formula 3W dupa ce i-a remarcat potentialul, oferindu-i ocazia sa joace in No Time To Die, primul ei film.

"Nu e nimic mai entuziasmant decat sa fii sofer cascador intr-un film cu James Bond si e o onoare sa particip la acest film incredibil la volanul noului Defender," a declarat Jessica Hawkins.

Din culise: Video-ul cu Land Rover Defender de la repetitii, inclusiv un salt de 30m, poate fi vazut aici.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro

Sursa: Business24

#Noul Land Rover Defender 110, #Cascadorii cu Noul Land Rover Defender , #Masini noi

Adaugă comentariu