Ford va vinde direct pe piata romaneasca

Duminica, 01 August 2010, ora 19:09

1585 citiri

Compania Nationala de Vanzari (CNV) Ford pentru Romania a devenit operationala incepand de duminica si va fi responsabila in totalitate de comercializarea marcii americane, precum si de operatiunile de service si servicii post-vanzare, informeaza Mediafax. 

Dealerii autorizati vor putea accesa vehicule si componente direct de la Ford. De asemenea, duminica se incheie colaborarea cu Romcar, care a detinut rolul de distribuitor principal al Ford timp de peste un deceniu, se arata intr-un comunicat transmis de Ford Romania.

"Romania este o piata importanta pentru Ford in Europa. Ford dispune deja de o prezenta puternica in Romania, prin fabrica de productie de la Craiova", a declarat Ingvar Sviggum, vicepresedinte al Diviziei de marketing, service si vanzari a Ford Europa. 

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Vizita neașteptată a lui Elon Musk în China. Ce urmărește să obțină miliardarul american din întâlnirile cu oficialii comuniști VIDEO
Economia Rusiei contra cronometru. Spoiala de suprafață a industriei în floare, finanțată de China, și realitatea cruntă a vieții oamenilor de rând

Sursa: Business24

#ford, #service, #auto , #Stiri Auto

Adaugă comentariu