Masina cu care Volkswagen vrea sa-si reabiliteze numele dupa scandalul urias legat de emisii

Vineri, 08 Ianuarie 2016, ora 19:13

977 citiri

Foto: Arhiva Ziare.com

Volkswagen va prezenta luni la Salonul Auto de la Detroit un SUV pe baterii, conform unor surse din interiorul grupului german, ca parte a campaniei de extindere a vehiculelor electrice, pentru a-si recastiga cota de piata din SUA, afectata de scandalul emisiilor.

Masina va fi o versiune hibrida a modelului Tiguan, cel mai bine vandut SUV al VW, au declarat vineri doua surse, care au dorit sa-si pastreze anonimatul, transmite Reuters.

Analistii sustin ca brandul Volkswagen are nevoie de disperata de noi modele pe a doua mare piata auto din lume, pentru a stopa declinul vanzarilor inregistrat in ultimii trei ani. Livrarile brandului Volkswagen au scazut cu 4,8% in 2015, la 349.440 vehicule.

Cel mai mare producator auto din Europa se axeaza pe modelele electrice pentru a-si recastiga popularitatea, deoarece scandalul emisiilor ar putea cobori cererea pentru vehicule diesel. De asemenea, VW se concentreaza pe SUV-uri, cererea fiind in crestere pentru acest tip de ...citeste mai departe despre "Masina cu care Volkswagen vrea sa-si reabiliteze numele dupa scandalul urias legat de emisii" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Când va depăși China economia SUA: Concluzia-șoc dată de un expert de la Oxford, care schimbă totul
Sonos și-a actualizat complet aplicația. Cu ce funcții noi vine

Sursa: Business24

#Volkswagen model 2016, #VW model 2016, #lansare masina Volkswagen, #Volkswagen masuri scandal emisii , #Stiri Auto

Adaugă comentariu