Programul "Rabla" a inceput cu o amanare

Marti, 03 Martie 2009, ora 14:00

1730 citiri

Demararea programului "Rabla" se amana cu cateva zile, deoarece lista cu dealerii validati nu a fost publicata pe site-ul AFPM.

"Cotele alocate producatorilor si importatorilor auto prin Programul Rabla vor fi facute publice cel tarziu in 12-13 martie, dupa ce dosarele depuse pana vineri (n.r. 28 februarie) vor fi analizate", a afirmat seful Serviciului de comunicare al Administratiei Fondului de Mediu, Alina Clont, citata de Realitatea TV.

Pentru ca o masina sa poata fi inscrisa in programul "Rabla", trebuie ca aceasta sa aiba cel putin zece ani vechime, sa fi fost inscrisa in Romania pana cel tarziu la 31 decembrie 2006, iar proprietarul trebuie sa fie persoana fizica. Primul pas pe care trebuie sa-l faceti, pentru a va inscrie masina in program, este sa alegeti un dealer auto valid, sa scapati de masina veche, sa o radiati si sa achitati suma la dealer.

Programul Rabla se va derula in trei etape in acest an - pana pe 29 mai, de la 1 iunie la 31 august si de la 1 septembrie pana pe 11 decembrie, pentru fiecare etapa fiind alocata o suma de 76 milioane lei.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO

Sursa: Business24

#dealer, #etapa, #masina, #rabla , #Masini vechi

Adaugă comentariu