Stefano Albarosa: Piata transporturilor va creste anul acesta cu 15 - 20 %

Luni, 19 Mai 2008, ora 15:18

2679 citiri

Piata transporturilor se apropie de maturitate, dar nu se va produce nicio criza, inseamna doar ca piata se va calma. Estimarile de piata pentru anul acesta sunt de 15 - 20%, iar pentru anii viitori de maxim 20%, a spus Stefano Albarosa, CEO Cefin Holding.

Trendul ascendent al pietei autovehiculelor comerciale este dat, in mare parte, de afacerile private, intreprinderile mici si mijlocii fiind baza acestei cresteri. Cu toatea acestea, Albarosa considera ca piata transporturilor are nevoie de o stuctura moderna.

Emilian Nahorniac, Director General Cefin Autovehicule Comerciale, dealer Iveco, sustine ca evolutia pietei in primele luni ale anului 2008 confirma tendinta de crestere din ultimii ani. "In primele 4 luni au fost importate peste 9000 de vehicule comerciale Iveco, iar pana in 2010 ne dorim sa ajungem la 45 - 50.000 de unitati noi importate", sustine Nahorniac.

In ceea ce priveste cresterea cotei de piata Nahorniac prevede pentru Cefin o crestere cu 18 -20 de procente fata de anul trecut.

Vezi video

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american

Sursa: Business24

Adaugă comentariu