Finansbank aduce o foarte buna oferta de finantare la SIAB

Vineri, 07 Octombrie 2005, ora 14:52

865 citiri

Finansbank vine in intampinarea clientilor cu un produs nou si avantajos: un pachet de creditare adresat persoanelor fizice care permite achizitionarea de autovehicule fara solicitarea unui avans. Dobanda este extrem de avantajoasa 10,9% pentru RON, iar perioada de finantare este extinsa pana la 7 ani.

Prezenta Finansbank la acest eveniment se doreste a fi la inaltimea asteptarilor clientilor in domeniul auto, prin oferta de credite auto si nevoi personale in conditii accesibile si sigure.

Banca ofera credite atat pentru achizitionarea autoturismelor noi cu o dobanda de 9,9% p.a. pentru RON si 11,5% p.a. pentru EUR, cat si pentru autoturisme second-hand cu o dobanda de 10,9% p.a. pentru RON si 12,5% p.a. pentru EUR.

Finansbank ofera de asemenea si creditul de nevoi personale imbunatatit, flexibil si simplu de obtinut. Dobanda aferenta acestui tip de credit este 11,9% pentru RON si 12,5% pentru EUR.

Ca parte a Grupului Fiba Servicii Financiare, Finansbank Romania beneficiaza de vasta experienta si know-how din partea principalului sau actionar, Finansbank AS. Cu o retea de distributie extinsa la 32 de sucursale si agentii atat in Bucuresti cat si in tara, banca va asteapta cu intreaga gama de produse si servicii.

Banii Nostri

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

Adaugă comentariu