Tribunalul Bucuresti a admis intrarea Blue Air in insolventa

Vineri, 08 Octombrie 2010, ora 16:36

1773 citiri

Tribunalul Bucuresti a admis o cerere inaintata de Carpatair si Service Excellence Solutions pentru intrare in insolventa a Blue Air, decizie pe care compania o contesta pe motiv ca nu are datorii catre cele doua firme, potrivit Mediafax.

Judecatorul Laura Radu, purtator de cuvant al Tribunalului Bucuresti, a declarat agentiei MEDIAFAX ca instanta a admis miercuri intrarea in insolventa a Blue Air, la cererea Carpatair si Service Excellence Solutions. Ea nu a dorit sa faca publica valoarea datoriilor Blue Air catre cele doua companii.

Carpatair a depus la jumatatea lunii martie, la Tribunalul Bucuresti, dosarul prin care cere insolventa Blue Air, in contul unei datorii in valoare de 30.000 de euro, ca urmare a inchirierii unei aeronave SAAB 2000 catre Blue Air, in luna septembrie a anului trecut.

"La cateva zile dupa ce am depus dosarul de insolventa, Blue Air ne-a achitat datoria si noi le-am dat hartie ca am primit banii. Dar dupa acest lucru ei nu s-au dus, probabil, la tribunal sa inchida dosarul. Diligentele pentru inchiderea dosarului erau treaba lor", a declarat agentiei MEDIAFAX Paula Ardelean, vicepresedinte al Carpatair.

Contactati de Mediafax, reprezentantii Blue Air neaga ca ar avea datorii neachitate catre cele doua companii.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Prăbușirea unui titan din cripto. Cum a ajuns o mare companie să fie acuzată de finanțarea terorismului
De ce se îngrămădesc românii acum să-și facă credite. „Tendințele s-au schimbat mult în ultimul an”

Sursa: Business24

#tribunal, #bucuresti, #blue, #air, #insolventa , #stiri Blue Air

Adaugă comentariu