BAT, producatorul Dunhill si Kent, sustine proiectul: "Culorile Avangardei" de la Sibiu

Miercuri, 16 Mai 2007, ora 11:17

1145 citiri

British American Tobacco Romania sprijina, in calitate de partener privat unic, proiectul cultural " Culorile Avangardei" , materializat printr-o serie de evenimente care imbina activitati expozitionale si publicistice dedicate modernismului si avangardei din Romania, din prima jumatate a secolului XX. "Culorile Avangardei" este initiat de Institulul Cultural Roman si se desfasoara la Sibiu incepand cu a doua jumatate a lunii mai.

Punctul principal al manifestarilor il reprezinta expozitia "Culorile Avangardei ", programata in perioada 15 mai - 25 iunie 2007, in cadrul Muzeului de Istorie din Sibiu. La vernisajul expozitiei va fi lansat albumul-catalog "Culorile Avangardei. Arta in Romania 1910-1950", care va cuprinde reproduceri ale lucrarilor din expozitie, texte critice si de istoria artei. Expozitia "Culorile Avangardei" cuprinde 120 de tablouri din 8 muzee din tara.

"British American Tobacco a manifestat intotdeauna deschidere fata de proiecte care au vizat sustinerea si promovarea valorilor culturale. Implicarea in Proiectul Culorile Avangardei reprezinta o mare onoare pentru noi, cu atat mai mult cu cat anul acesta Sibiul este centrul culturii europene", a declarat Adrian Popa, Corporate&Regulatory Affairs Director, British American Tobacco Romania.

Recent, British American Tobacco Romania s-a implicat si in sustinerea Festivalului International de Jazz Ploiesti Hot Jazz Summit, aflat la cea de-a doua editie, fiind sponsorul principal al acestui eveniment cu caracter international. Festivalul a avut loc in perioada 10-13 mai a.c. si a fost organizat de Primaria Municipiului Ploiesti, Teatrul Toma Caragiu si Asociatia Culturala Jazz Forum '03 Ploiesti.

Bloombiz

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

Adaugă comentariu