Fotoliul terapeutic. Perfect pentru o zi de weekend in fata semineului!

Autor: Marius Jianu

Sambata, 07 Februarie 2015, ora 00:00

6169 citiri

Foto: Richard Clarkson Studio

Cauti o metoda de a-ti savura timpul liber sau orele de lectura intr-un mod cu totul inedit? Fotoliul terapeutic de relaxare s-ar putea sa ti se potriveasca intocmai!

Designerii neozeelandezi au gasit o modalitate originala de reinterpretare a vechilor scaune balansoar ale bunicilor, dandu-le aspectul acestui confortabil fotoliu terapeutic, scrie Just Luxe.

Este un element decorativ perfect pentru o camera de zi sau o terasa acoperita, oferindu-ti tot confortul de care ai nevoie intr-un mod distractiv.

Fotoliul are intr-adevar un rol terapeutic puternic, designerii de la Richard Clark Studio petrecand luni intregi in studierea sa. Conceptul a pronit de la o analiza a elementelor care confera linistea copiilor care sufera de autism si celor cu sindromul miscarilor ritmice. Odata identificate aceste elemente, a mai fost doar un pas pana la crearea unui accesoriu dedicat relaxarii.

Creatorii au reusit sa dea o forma sintetizata unui fotoliu care sa ofere o placere maxima si un sentiment de liniste profunda, fiind un accesoriu elegant intr-o casa moderna.

Salteaua cofortabila este realizata din lana naturala si invelita in panza de bumbac.

Daca est interesat, trebuie sa stii ca poti plasa deja o comanda pentru fotoliul terapeutic de relaxare direct catre Richard Clarkson Studio, pretul acestuia fiind de 8.400 de dolari.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

#mobilier casa lux, #fotoliu terapeutic, #fotoliu relaxare , #Lux

Adaugă comentariu