Panourile radiante - o solutie cu beneficii de netagaduit pentru sanatate!

Vineri, 17 Noiembrie 2017, ora 16:36

1884 citiri

Oamenii au cautat mereu solutii cat mai eficiente pentru incalzirea spatiilor de locuit sau de lucru, iar panourile radiante cu infrarosu reprezinta, in prezent, una dintre cele mai salutare metode de incalzit.

Controversate fiind la inceput pentru efectele asupra sanatatii, dupa o analiza mai atenta a principiului lor de functionare, panourile radiante sunt considerata in prezent o alegere inspirata si o investitie benefica pentru sanatatea celor care aleg sa le foloseasca.

Panourile radiante - principiu de functionare

Desi denumirea le-a pus intr-o zona de dizgratie, ele fiind evitate la inceput pentru simpla presupunere ca radiatiile sunt daunatoare omului, cei care au avut curiozitatea sa inteleaga principiul lor de functionare au avut o mare surpriza placuta.

Radiatiile infrarosii sunt peste tot in jurul nostru in natura, fiind calea fireasca prin care Soarele incalzeste Pamantul. In lumea medicala radiatiile cu lungimi de unda cuprinse intre 4 si 20 de microni sunt considerate cele mai benefice pentru organismul uman, existand tratamente bine gandite care folosesc aceasta radiatie. Mai ramane sa completam informatia doar cu faptul ca radiatiile infrarosii generate de panourile radiante au o lungime de unda cuprinsa intre 4 si 14 microni.

Efectele benefice ale panourilor radiante

Aprobate la unison de elita medicala, panourile radiante cu infrarosu au ajuns in timp cunoscute pentru efectele benefice pe care le au asupra sanatatii. Pe langa faptul ca sunt usor de montat, foarte fiabile si economice, in prezent sunt chiar recomandate ca solutii pentru incalzirea locuintelor si a spatiilor comerciale pentru ca:

Lista efectelor benefice este mult mai lunga, ea fiind continuu completata in urma studiilor pe care medicii si specialistii le realizeaza. In prezent, nu mai este niciun dubiu ca panourile radiante cu infrarosu, mai ales acolo unde exista si probleme de sanatate, boli grave, alergii, menopauza, depresie, probleme articulare, etc, sunt alegerea cea mai inspirata! Acestea nu numai ca pot fi utilizate in scop preventiv, dar pot ajuta extrem de mult la ameliolarea simptomelor si chiar la insanatosirea persoanelor care le folosesc.

Cunoscand acum atat principiul de functionare cat si beneficiile majore pe care panourile radiante cu infrarosu le aduc in viata noastra, mai ramane doar sa luam decizia cea mai buna pentru noi si familia noastra! Pentru informatii suplimentare, modele si preturi recomandam site-ul www.panouri-radiante-infrarosii.ro.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

#panouri radiante infrarosu , #Case vile

Adaugă comentariu