Ghetea:Oamenii care au fost loviti de inundati vor avea probleme cu rambursarea creditelor

Marti, 06 Iulie 2010, ora 15:33

1625 citiri

Bancile sunt pregatite sa restructureze creditele acelor persoane care au avut de suferit de pe urma inundatiilor si acum sunt nevoite sa-si reconstruiaca sau repare casele, a declarat marti presedintele CEC Bank, Radu Ghetea, in cadrul unei conferinte despre sistemul bancar, informeaza NewsIn.

"Incepand cu 1 iulie avem un nou impact. Acei clienti care lucreaza la stat vor avea venituri mai putine si, de ce nu, trebuie sa luam in considerare marile pierderi care s-au acumulat si urmeaza sa fie socotite sau calculate in perioada urmatoare, ca urmare a calamitatilor in partea de nord-est a tarii. In aceste conditii este de asteptat ca acei oameni care au fost loviti de inundatii sa aiba unele probleme in rambursarea creditelor", a explicat Ghetea.

El sustine ca bancile sunt pregatite sa ajute clientii care vor intampina dificultati.

"Toate bancile sunt pregatite ca in perioada urmatoare sa treaca la o restructurare importanta a creditelor pentru acele persoane care dovedesc ca intampina greutati din cauza reducerii veniturilor familiilor, din cauza unor cheltuieli care apar ca urmare a pierderii casei sau pierderii unei parti importante din avere si se pune problema sa-si faca o casa, sa-si repare o casa, sa-si aduca aparatura electrocasnica", a precizat Ghetea.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
NVIDIA își îndreaptă atenția către industria roboților umanoizi. Ce a declarat CEO-ul companiei
Sonos și-a actualizat complet aplicația. Cu ce funcții noi vine

Sursa: Business24

#restructurare credite ghetea inundatii , #stiri CEC

Adaugă comentariu