Deutsche Post - crestere cu 19% a profitului operational

Joi, 31 Iulie 2008, ora 14:07

2038 citiri

Profitul operational al companiei germane de servicii postale Deutsche Post a crescut cu 19% in al doilea trimestru. In acest fel, compania si-a mentinut obiectivele financiare pentru anul in curs, arata Reuters.

Castigurile inainte de dobanzi si taxe au crescut la 862 milioane euro (1,34 miliarde dolari) fata de 727 milioane in aceeasi perioada din 2007. Analistii Reuters estimasera pentru aceasta perioada castiguri de 837 milioane euro.


La inceputul lunii, reprezentantii companiei au anuntat o crestere preliminara de 18% a castigurilor inainte de dobanzi si taxe. "Daca economia mondiala nu se va inrautati in mod simtitor, Deutsche Post isi mentine obiectivele financiare pentru acest an, constand in castiguri inainte de dobanzi si taxe de 4,1 miliarde dolari, un profit inainte de taxe de 3,1 miliarde euro si un castig pe actiune de aproximativ 1,65 euro", se arata intr-un comunicat alcompaniei.


Deutsche Post si-a mentinut, de asemenea, si obiectivele financiare pentru anul 2009.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american

Sursa: Business24

Adaugă comentariu