Electroprecizia spera sa exporte motoare electrice de 750.000 euro in SUA si Canada

Miercuri, 06 August 2014, ora 16:26

1526 citiri

Compania Electroprecizia Electrical Motors, din grupul Electroprecizia, spera sa exporte motoare electrice de 750.000 euro in SUA si Canada si estimeaza ca ritmul de crestere a vanzarilor in cele doua tari va fi de 20-25% pe an.

"Aceste motoare se livreaza pe diverse aplicatii fabricate in Europa (pompe de vid, grupuri hidraulice, ventilatoare). Estimam vanzarea (in SUA si Canada - n.r.) in primul an a unui numar de 6.000 de motoare, echivalentul a 750.000 de euro, si estimam o crestere de 20-25% anual a vanzarilor pe aceste tipuri de motoare", potrivit datelor companiei.

Electroprecizia Electrical Motors a obtinut luna trecuta dreptul de comercializare a aplicatiilor pentru motoarelor electrice asincrone pe piata din USA si Canada.

Grupul Electroprecizia produce motoare si echipamente electrice si are peste 1.000 de angajati. Grupul exporta 90% din productie.

Mai multi actionari cumuleaza 50,3% din actiunile Electroprecizia, iar firma Intercom din Sfantu Gheorghe controleaza 49,69% din capital.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro

Sursa: Mediafax

#exporturi Electroprecizia SUA, #export motoare electrice Canada, #exporturi Electroprecizia Electrical Motors , #Stiri Companii

Adaugă comentariu