Fleet Management Conference revine pe 17 aprilie, la Hotel Caro Bucuresti!

Joi, 12 Aprilie 2018, ora 17:02

1803 citiri

Fleet Management Conference, cel mai important eveniment dedicat gestionarii eficiente a flotelor auto, revine pe 17 aprilie 2018, la Hotel Caro Bucuresti!

Cea de-a cincea editie a conferintei reuneste reprezentanti ai asociatiilor de profil din industria auto, manageri de flote ai celor mai importante companii multinationale, dar si consultanti, cu scopul de a oferi solutii pentru optimizarea performantei flotelor si modalitati de rezolvare a provocarilor care apar in aceasta industrie.

Subiecte abordate in cadrul conferintei:

.

Dintre vorbitorii care vor participa la conferinta:

Evenimentul este organizat de Evensys, in parteneriat cu LeasePlan, Renault Romania, iTrack si Nestle Romania.

Mai multe informatii despre vorbitori, program si inscriere sunt disponibile pe site-ul oficial: www.fleetconference.ro.

Despre Evensys

Cu peste 12 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est.

Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 5 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro

Sursa: Business24

#Fleet Management Conference 2018 , #Manageri

Adaugă comentariu