Nu avem Guvern, dar PSD vrea sa creasca rapid salariile bugetarilor cu 10%

Marti, 10 Noiembrie 2015, ora 16:38

1166 citiri

Foto: Arhiva Ziare.com

Comisiile de munca si sanatate ale Camerei Deputatilor au adoptat, marti, un amendament al PSD prin care se propune majorarea cu 10% a salariilor tuturor bugetarilor, masura urmand sa fie dezbatuta miercuri in plen.

Amendamentul a fost depus la ordonanta de urgenta a Guvernului 35/2015 privind cresterile salariale in sistemul sanitar.

"PSD, prin deputatul Adrian Solomon, a venit cu un amendament privind cresterea cu 10% a salariilor in sistemul bugetar, de la 1 decembrie 2015 (...). I-am intrebat pe reprezentantii ministerelor Muncii si Finantelor daca aceasta masura este sustenabila.

Ministerul Muncii a spus ca sustine amendamentul, iar Ministerul de Finante ca nu poate sustine acest amendament, pentru ca ar crea, pentru anul 2016, un deficit de 5 miliarde de lei, care ar putea fi acoperit fie cu taieri, cu reduceri de la alte capitole de cheltuieli, fie prin prorogarea intrarii in vigoare a unor masuri de relaxare fiscala", a declarat deputatul PNL Cristina Pocora, membru al ...citeste mai departe despre "Nu avem Guvern, dar PSD vrea sa creasca rapid salariile bugetarilor cu 10%" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
ChatGPT a fost dat în judecată, de o asociaţie de protecţie a vieţii private:"Nici chiar editorul său, OpenAI, nu îl poate opri"
Vizita neașteptată a lui Elon Musk în China. Ce urmărește să obțină miliardarul american din întâlnirile cu oficialii comuniști VIDEO

Sursa: Business24

#PSD crestere salarii bugetari, #crestere salarii bugetari , #Stiri Companii

Adaugă comentariu