Porsche Finance Group are un nou CEO

Marti, 29 Noiembrie 2011, ora 13:58

1797 citiri

Porsche Finance Group l-a numit in functia de CEO pe Alexander Nekolar, care il inlocuieste pe Kurt Leitner, au anuntat marti reprezentantii companiei.

Anterior, Nekolar a ocupat pozitia de Chief Financial Officer (CFO) in cadrul Porsche Finance Group, lucrand in echipa cu Leitner.

Schimbarea vine dupa cei patru ani de mandat la Bucuresti ai lui Kurt Leitner, care va parasi Romania pentru o companie din grupul Porsche din Grecia. Kurt Leitner va parasi compania la sfarsitul anului.

Alexander Philip-Nekolar, 37 de ani, s-a alaturat companiei in martie 2008, cand a devenit Chief Financial Officer (CFO) al Porsche Finance Group.

Pe parcursul celor trei ani, pana sa ocupe pozitia de CEO, Nekolar a supervizat toate operatiunile financiare ale companiei, coordonand business-ul bancar si cel de asigurari al grupului.

Alexander Nekolar a fost responsabil de managementul riscului si de operatiunile de audit si juridice, unul dintre proiectele majore finalizate fiind implementarea sistemului SAP in toate cele cinci entitati ale grupului.

Porsche Finance Group se ocupa cu finantarea autoturismelor apartinand marcilor holding-ului: Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Bentley si Porsche.

Grupul este prezent pe piata romaneasca din 1999 si include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility si Porsche Asigurari.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro

Sursa: NewsIn

#Porsche Romania director, #management Porche Romania , #Angajatori

Adaugă comentariu