Titanii din business care isi doneaza averile

Duminica, 06 Decembrie 2015, ora 08:25

1619 citiri

Foto: Arhiva Ziare.com

Mark Zuckerberg a anuntat saptamana aceasta ca va dona 99% din actiunile detinute de familia sa la Facebook, evaluate in prezent la 45 miliarde de dolari.

Modul neconventional in care fondatorul Facebook a ales sa isi exprime viziunea filantropica, recurgand la o societate cu raspundere limitata, si nu la o fundatie non-profit traditionala, a dat insa nastere la numeroase controverse.

Proaspat tatic, Mark Zuckerberg anunta ca doneaza 99% din actiunile Facebook

Zuckerberg nu este singur miliardar care se confrunta cu critici chiar si atunci cand vine vorba de actul de a darui. Initiativele caritabile ale titanilor din business sunt considerate de unii doar o strategie prin care se urmareste evitarea taxelor, in timp ce altii si-au exprimat ingrijorarea ca aceasta mega filantropie poate duce la oligarhie, in care cateva persoane modeleaza viitorul lumii.

Nasterea micutei Max Zuckerberg a starnit o furtuna pe Facebook

Alteori, miliardarii au fost acuzati ca numesc donatie ...citeste mai departe despre "Titanii din business care isi doneaza averile" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Economia Rusiei contra cronometru. Spoiala de suprafață a industriei în floare, finanțată de China, și realitatea cruntă a vieții oamenilor de rând
Când va depăși China economia SUA: Concluzia-șoc dată de un expert de la Oxford, care schimbă totul

Sursa: Business24

#oameni afaceri donatii, #miliardari caritate, #Mark Zuckerberg donatie , #Stiri Companii

Adaugă comentariu