Vanzarile Cemacon au crescut cu 34% in primele 9 luni din 2013

Miercuri, 09 Octombrie 2013, ora 09:30

1244 citiri

Cemacon, unul dintre principalii producatori de sisteme de zidarie din Romania, a inregistrat in trimestrul al treilea al acestui an o crestere cu 38% a vanzarilor, comparativ cu aceeasi perioada din 2012, in timp, in primele 9 luni cresterea, raportata la perioada ianuarie-septembrie 2012, a fost de 34%, conform datelor furnizate Bursei de Valori Bucuresti.

In primele noua luni ale acestui an, zona Timisoara a avut cea mai spectaculoasa crestere, vanzarile companiei in regiune majorandu-se de zece ori fata de perioada similara din 2012.

"Anul acesta am dorit ca prin toate proiectele pe care le intreprindem sa ne deschidem premisele de crestere: am creat un portofoliu nou de produse, am trecut printr-un proces de rebranding, ne-am extins pe piete noi. Rezultatele comerciale exceptionale si faptul ca am reusit niste constructori si dezvoltatori mari sa ne foloseasca produsele ne demonstreaza ca, pe de o parte, suntem o companie performanta in piata, iar, pe de alta parte, acestia au inteles ce ne diferentiaza in piata. (...)

In continuare, in 2014, mizam pe crestere si ne-am pregatit deja strategia care sa ne sustina in acest sens", a afirmat Liviu Stoleru, director general si presedinte al Consiliului de Administratie al Cemacon.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro

Sursa: Agerpres

#vanzari Cemacon 2013, #rezultate financiare CEMACON, #CEMACON Bursa de Valori , #Companii Romania

Adaugă comentariu