Cosmote: Achizitia retelei de telefonie mobila Zapp aduce o intensificare a concurentei

Vineri, 17 Iulie 2009, ora 12:27

2265 citiri

Achizitia retelei de telefonie mobila Zapp, operata de compania Telemobil, de catre Cosmote aduce o intensificare a concurentei pe piata de profil, apreciaza oficialii Cosmote, care au anuntat vineri depunerea documentatiei la autoritatile relevante, in vederea finalizarii tranzactiei.

"Achizitia Zapp de catre Cosmote aduce o intensificare a concurentei, precum si beneficii pentru milioanele de romani care doresc sa comunice intr-o maniera inca si mai accesibila, avand la dispozitie o selectie mai mare de servicii de ultima generatie, in special in domeniul broadband-ului mobil", au declarat, intr-un comunicat, oficialii companiei, potrivit Mediafax.

Cosmote a semnat la inceputul lunii un acord pentru achizitia Telemobil, operatorul retelei Zapp, care detine o licenta 3G.

Tranzactia presupune plata a 61 de milioane de euro pentru actiuni si preluarea de catre operator a unor datorii si alte obligatii financiare in valoare de 146 de milioane euro.

Recent, Consiliul Concurentei a anuntat ca analizeaz? concentrarea economica realizata de operatorul de telecomunicatii Cosmote prin dobandirea controlului unic asupra companiei Telemobil din punctul de vedere al posibilelor efecte anticoncurentiale.

 

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
NVIDIA își îndreaptă atenția către industria roboților umanoizi. Ce a declarat CEO-ul companiei

Sursa: Business24

#cosmote, # zapp, # concurenta, # achizitie , #stiri Cosmote

Adaugă comentariu