Antonescu: Stanga si dreapta democratice au ca adversar comun actuala guvernare

Marti, 18 Mai 2010, ora 09:42

1189 citiri

Presedintele PNL, Crin Antonescu a declarat, luni seara, la un post de televiziune, intr-o emisiune la care a participat si presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, ca stanga si dreapta democratice din Romania au ca adversar comun actuala guvernare, afimatia sa fiind aprobata de fostul sef al statului, precizeaza Mediafax.

"Stanga democratica si dreapta democratica au ca adversar comun, in Romania, in acest moment, actuala guvernare", a spus Crin Atonescu la un post de televiziune, afirmatia sa fiind aprobata de Ion Iliescu.

Antonescu a mai spus ca pana sa se puna problema, in societatea romanesca, a unei alegeri intre cota unica si impozitarea diferentiata, problema care trebuie rezolvata este prestatia actualei guvernari.

Liderul liberal a adaugat ca, in opinia sa, nu se poate avea incredere in prestatia actualului Guvern in contextul crizei economice.

Ion Iliescu a intervenit mentionand ca este de acord cu cele spuse de Antonescu legat de actuala guvernare.

El a mentionat insa ca, spre deosebire de Crin Antonescu, sustine impozitarea diferentiata.

Fostul presedinte a mai spus ca nu este normal ca masurile in contextul crizei sa fie urmare a unei initiative care sa apartina exclusiv sefului statului.

Iliescu a mai spus ca principala greseala a presedintelui Basescu este ca nu adopta o pozitie deschisa pentru dialog si ca nu ia in considerare "oamenii cu carte" cand vine vorba despre masurile care trebuie luate in contextul crizei.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american
Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel

Sursa: Business24

#antonescu, #criza, #guvernare, #iliescu, #masuri , #stiri Crin Antonescu

Adaugă comentariu