Danone Romania are un nou director de HR

Marti, 17 Martie 2009, ora 13:09

2228 citiri

Incepand cu aceasta luna, Oana Farcasanu este Directorul de Resurse Umane al Danone Romania. Noul director s-a alaturat companiei Danone Romania in anul 2001 ca Manager de Resurse Umane, fiind in acelasi timp coordonator HR pentru tarile din Sud Estul Europei- Bulgaria, Serbia, Croatia si Bosnia.

In anul 2007, Oana Farcasanu a fost relocata la Danone Group in Paris, pe pozitia de Resources Development Manager, iar in anul 2008 a fost promovata pe postul de HR Manager pentru Europa de Vest.

“Ma intorc dupa 2 ani intr-o Romanie care a devenit intre timp un actor major in comunitatea europeana si cred ca misiunea mea si a echipei noastre, este de a creste in continuare compania, oamenii nostri, comunitatea careia ii apartinem.” a declarat noul director de Resurse Umane al Danone Romania.

Oana Farcasanu - 35 ani, si-a inceput cariera in 1995 ca Junior Consultant la Nicholson International & Atlas ConselI, unde in 1997 a fost promovata in functia de Senior Consultant. in anul 1999 a devenit Human Resources Manager in cadrul TELEMOBIL S.A., unde a ramas pana in anul 2001, cand si-a continuat cariera la Danone Romania.

Danone Romania a inregistrat in anul 2008 o cifra de afaceri in crestere cu 18% fata de anul precedent. Compania are in prezent peste 700 de angajati si un portofoliu ce depaseste 60 de referinte de produs.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

#danone, #departament, #director, #romania , #stiri Danone

Adaugă comentariu