Angela Merkel refuza titlul de doctor Honoris Causa oferit de Politehnica Bucuresti

Marti, 01 Aprilie 2014, ora 11:31

1296 citiri

Foto: cicero.de

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a refuzat sa primeasca titlul onorific de Doctor Honoris Causa, pe care Universitatea Politehnica Bucuresti se oferise sa i-l acorde.

Cancelaria germana a declarat telefonic, pentru Romania Libera, ca Angela Merkel a declinat primirea titlului onorific. "Doamna Merkel primeste numeroase astfel de solicitari si nu obisnuim sa comentam motivele pentru care accepta sau refuza astfel de titluri", a declarat un reprezentant al Cancelariei germane.

Acesta a declarat ca Angela Merkel detine deja un astfel de titlu din partea Universitatii Babes-Bolyai din Cluj, lucru considerat "suficient in acest moment".

Ecaterina Andronescu, presedintele Senatului Universitatii Politehnice Bucuresti, s-a aratat ...citeste mai departe despre "Angela Merkel refuza titlul de doctor Honoris Causa oferit de Politehnica Bucuresti" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

#Merkel refuz Doctor Honoris Causa, #Merkel refuz titlu onorific Politehnica Bucuresti, #Merkel declinare oferta titlul onorific UPB , #Stiri Educatie

Adaugă comentariu