Udrea: Firmele care abuzeaza de contestatii vor fi depunctate

Joi, 04 Martie 2010, ora 11:22

1206 citiri

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, vrea ca firmele de constructii care abuzeaza de contestatii sa fie depunctate la licitatiile viitoare ale institutiei.

"A devenit o meserie sa contesti rezultatul unei licitatii. Vrem ca firmele care abuzeaza de contestatii la Ministerul Dezvoltarii sa fie depunctate la urmatoarele licitatii si vom aplica aceasta metoda", a declarat Udrea, la un eveniment, citata de Mediafax.

Ea a spus ca majoritatea contestatiilor sunt facute pentru ca firmele respective sa beneficieze de avantaje materiale de la castigatorii licitatiei.

"Stiu ca se tranzactioneaza contestatiile pentru a lua bani de la firma castigatoare pentru a isi retrage contestatia. Se poate intampla ca rezultatul licitatiei sa nu fie corect, dar problema este ca a devenit o regula sa contesti o licitatie", a afirmat Udrea.

Ministrul a mai spus ca aceste contestatii duc la "prelungiri nesfarsite" a termenelor de finalizare a proiectelor, care daca sunt finantate din bani europeni fondurile pot fi pierdute.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Prăbușirea unui titan din cripto. Cum a ajuns o mare companie să fie acuzată de finanțarea terorismului
De ce se îngrămădesc românii acum să-și facă credite. „Tendințele s-au schimbat mult în ultimul an”

Sursa: Business24

#udrea, #firme, #licitatii, #constructii , #stiri Elena Udrea

Adaugă comentariu